IKKE ensom svale! en lille flok kan vokse sig stor!

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL får bekræftet påstanden, nemlig.com er ikke en ensom svale, nemlig.com blev valgt, om det var grundet ejerforholdet kan FDL ikke vide, men FDL ved, det var ikke nemlig.com som skabte modellen: Vognmand lej en varevogn med vores fulde reklamelogo, kør vore varer ud til vores kunder. Vi har klaret alt, du skal blot underskrive, så er du varevogns vognmand. Pakker under 11 kg køres uden godstilladelse, 18 år, et personbilskørekort, et cvr nr. er kravet.

Nu kan FDL så læse JP/Politikens Hus som er majoritetsejer af DAO Food (Dansk Avis Omdeling) nu skal stå skoleret for mægtige Salling Group.

Det skrives også Skagenfood bruger DAO til udbringning af deres ferske fisk. Fisk og aviser har jo altid haft et forhold!

Ejerforholdet til DAO forklarer tydeligt, hvor noget af modstanden mod at skrotte 11 kg`s reglen i godskørselsloven kommer fra. Skal Danmark fortsat stadig have et totalt ukontrolleret varevognsmarked, hvor unge 18 årige m/k chauffører kan udnyttes på det groveste, arbejdstider ingen begrænsning og løn mæssig til laveste mulighed.

Nu forventer FDL ikke, at alle brugere og arkitekterne til modellen lej en varevogn med vores fulde reklamelogo, og kør vore varer ud til vores kunder, dit ansvar/vores betingelser. FDL forventer ikke de frivilligt melder sig på banen, men måske de ufrivilligt kommer til at figurere på listen, som hvis alle skal med kan blive lang.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44