Mangler der lastbilparkeringspladser i Danmark? Ja

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har tidligere opfordret Vejdirektoratet, som et kortsigtet tiltag at skifte græsarealer ud med asfalt til parkering for lastbiler, det burde være til en overkommelig omkostning. Ligeledes ville parkeringsområderne, som er øremørket kun til camping og personbiler, ved et kombi miks med lastbilerne kunne afhjælpe lastbilernes parkerings problemer. Det er godt nok nederen at skulle risikere en kørehviletids eller parkerings bøde når privat parkeringen er gabende tom.

Når ministeren skriver (det private marked har en opgave i at skaffe de fornødne parkeringspladser til lastbilerne). FDL ved det vognmandens pligt at lede og fordele arbejdet så chaufføren kan udføre sit arbejde efter lovens forskrifter. Men hvor er de erhvervsvirksomheder og kommuner som forventer lastbilerne kan servicere dem 24/7 365. Storforbrugere af lastbiler i de kommunale industriområder er de ansvars frie? Er byrådet som er ansvarlig for byernes detailhandel ansvarsfrie?

Transportminister Benny Engelbrecht efterlyser privat initiativ, det skal forrentes af brugeren. Derfor kræver det politisk forståelse og samarbejde, at skabe rentable investeringer, også hos kommunerne som skal godkende eventuelle parkerings faciliteter. Transportminister Benny Engelbrecht, skab disse investeringsmuligheder, så vil private lastbils parkerings- faciliteter skyde op på de steder behovet findes. Investorerne venter kun på de politiske tiltag der vil gøre det rentabelt.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44