Ingen er dømt før dommen er endelig stadfæstet

Hvad kan politikernes tornerosesøvn ikke fører til

Anklageskrift mod Erik Petersen GmbH – moderselskab Erik Petersen A/S i Padborg

Frie Danske lastbilvognmænd FDL har siden 2009 for døve politiske øre påtalt problemerne ved Cabotage- kørslens manglende kontrolmuligheder, som også har friste svage ledere i danske vognmandsvirksomheder, til blindt at udnytte social chauffør løndumping i et for dem velkendt hjemmemarked.

Følger man bare lidt med i hvad der sker inden for godstransport på gummihjul, så ved man også der er flere sager med prominente personer i samme størrelse på vej, måske endda større sager. Disse sager er grundet lovgivningens kontrolmuligheder tunge arbejdskrævende opgaver for politi og anklagemyndighederne.

Når den politisk skabte fragtbrevskarrusel drejer for hurtigt og cabotage-kontrollen er besværliggjort i en grad så det kræver flere dages arbejde på politikontoret, bare at klargøre første fase af sagen til politianklageren, så er regelsættet for dokumentering bevidst vanskelig gjort i tilpasningsfasen hos embedsmandsvældens spind og lobby.

Det er tankevækkende at politiske hæderkronede vognmandsvirksomheder fortsat rammer ved siden af potten, flere af den gentagende gange. Betales bødeforlægget eller deponeres beløbet prompte, undgås en retssag og muligheden for offentlig opmærksomhed formindskes betydelig.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44