Varevogns godstransport hvor svært kan det være

Varevogne skal selvfølgelig kontrolleres, også af TCS i Vejle

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har som andre der følger med i de elektroniske nyheder konstateret et betydeligt behov for varevognskontrol på de danske landeveje. Det er ikke uden grund at varevognene er kommet ind under godskørselsloven. Det var mildt sagt en nødvendighed, og det er kontrollen også.

Nordjyllands Politi lørdag 13/03 elektroniske rapport: Stor kontrol af varebiler førte til adskillige sager da Tungvognscenter Nord TCN ved Nordjyllands Politi, i samarbejde med Østjyllands Politi, SKAT og arbejdstilsynet foretog en målrettet kontrol mod varebiler i og omkring Aarhus. Kontrol af 180 varebiler over to dage.

Tungvognscenter Øst TCØ ved Midt- og Vestsjællands Politi, onsdag 17/03 kunne vi så læse resultatet af to kontroller i uge 10. Den første kontrol indikerede nødvendigheden af endnu en kontrolindsats, som så blev foretaget. 5 ud af 45 varebiler havde orden i lovens krav. Samlet bøde beløb ikke under 616.000 kr.

Nu er det så vi hos Frie Danske Lastbilvognmænd FDL venter på en tilsvarende varevognskontrol foretaget af  Tungvognscenter Syd TCS hos Sydøstjyllands Politi.

TCS dækker området sydvest og sydøst Jylland samt Fyn, nok det område hvor flest varevogne og lastbiler dagligt opererer eller køre igennem.

Venter vi mon forgæves?

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44