Kan tungvognskontrol på Sjælland undværes?

Tungvognskontrollen hos TCØ er amputeret til det minimale, så åbenbart JA

Det er en stor narresut, når danske folketingspolitikere øremærker millioner til tungvognskontrol i Danmark, uden samtidig at sikre sig at bemandingen hos Tungvognscentrene fastholdes til tungvognskontrol, og ikke som nu hvor de udlånes til permanent grupperings kontrol på Sjælland, som nu er tilfældet hos TCØ.

Skal Danmark have styr på Bekendtgørelse om godskørsel BEK nr 240 af 16/02/2022 https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2022/240 samt EU`s vejpakke https://www.eu.dk/da/temaer/fri-bevaegelighed-for-arbejdskraft-og-eus-sociale-dimension/eus-vejpakke

Så skal den politiske ske over i den anden hånd! Kontrollen skal være permanent 24/7/365 og ikke som nu, hvor kontrollanterne flyttes rundt efter Etatens mangler.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44