FDL om bremse-problematikken:

Konstruktivt møde, der

giver stof til eftertanke

Jeg synes, det var et godt og konstruktivt møde, og det var rigtigt positivt, at der var så stor spørgelyst blandt de mange deltagere. Da både politiassistent Kaj Klaustrup fra Tungvogns Center Øst og bremsespecialisten René Lundegaard informerede bredt og afslørede de fleste af problemerne, håber vi i FDL, at deltagerne har fået noget at tænke over, så de bestræber sig på at gardere sig, inden årsskiftet.

Det siger FDL´s kontorleder, Jens Groot, som også udtrykte tilfredshed med det store fremmøde. Det kom ikke bag på os i FDL, at der var enkelte, som udtrykte tvivl, men heldigvis var der flere blandt deltagerne, som har fået assistance af René Lundegaard, og de kunne bekræfte, at de – efter justeringerne hos René – ikke længere har problemer. Præcis, som FDL-Nyt før mødet, har omtalt.

Mødet afslørede dels, at det står slemt til hos rigtigt mange vognmænd, men også, at bremse-problemerne ikke er uløselige. Og det beløb, som det koster at få bremserne justeret hos René Lundegaard, er småting i forhold til, hvad dels en bøde, dels et ekstra syn og værkstedsregning vil koste. Så vi kan kun opfordre til, at branchen i samlet flok lægger pres på dem, der udarbejder reglerne.

For det kan simpelt hen ikke være rigtigt, at man betaler i dyre domme for en helt ny trailer, som ikke opfylder bremsekravene. Derfor skal der lægges pres på både de enkelte producenter, importørerne, Færdselsstyrelsen og ikke mindst politikerne på Christiansborg, som har magten til at ændre systemet, så nye trailere fra første meter opfylder lovens krav. Alt andet er en hån mod branchen.

 

Redaktion: Preben von Skjoeth

 

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk