En vejafgift for lastbiler er no-go den er skævvridende

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL deler transport- erhvervets holdning mod vejafgifter for lastbiler, den er skævvridende og fordyrende for yderområderne i Danmark, den er no-go for sund fornuft.

Fuld gas frem, op på bremsen koster ekstra på alle sliddele en betydelig ekstra omkostning kan spares på diesel og vedligeholdes- kontoen for køretøjer og vejslid.

En generel diesel afgifts stigning, som tidligere fremlagt af vognmænd fra Thy og igen fremlagt for den nydannede regering, vil animere alle dieselbrugere til yderligere mådehold, at køre så brændstof økonomisk som muligt, det giver ud over de manglende penge i statskassen også en grøn gevinst i kampen for at nå det planlagte   miljømål.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL Olieklub så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44