Alle råber på mere politi-kontrol:

Men bevillingerne anvendes

på en række andre opgaver

Det kan godt være, jeg får på puklen for denne kommentar, men helt ærligt: Der er noget, der er riv rav ruskende galt. For i betragtning af, hvor mange opgaver, politiet ikke har mandskab og økonomi til at løse, er det, i min optik, komplet vanvittigt, at over 500 betjente skal sørge for at beskytte nogle af de mest markante politikere op til valget. For er det store opbud reelt nødvendigt, ellers spild af kostbare ressourcer, som kunne bruges bedre mange andre steder.

Jeg er enig i, at vi skal forsvare ytringsfriheden og at livs truede borgere skal have en eller anden form for beskyttelse. Men det kan altså gå for vidt med galskaben. Jeg har den opfattelse, at dem, der stikker snuden frem, selv i en vis grad må tage ansvar for deres egne gerninger og udtalelser. Det gælder lige fra tegneren Kurt Westergaard til den baldrende Rasmus Paludan, og andre, som via deres udsagn eller opførsel skaber vrede hos tusinder af borgere.

Det er helt uacceptabelt, at staten årligt bruger ca. 28 millioner på at beskytte Kurt Westergaard. Hvis andre skal betale for denne provokatørs gerninger, bør Jyllands-Posten, også kaldt den jyske filial af Politikken, som bragte tegningerne. JP er mindst lige så skyldig, så hvorfor skal de ikke selv betale? De vidste på forhånd, at Kurt Westergaards Muhammedtegninger ville skabe ballade. Og nu skal der nærmest en hær til for at beskytte Rasmus Paludan.

Det er lige så ulogisk, som når talstærke politistyrker rykker ud til fodboldkampe i Superligaen. Her vil det være rimeligt at sende regningen til klubberne. Hvis de ikke har råd, må de skære i de skyhøje lønninger, som selv middelmådige spillere får. For det er helt ude i hampen, at politiet uacceptabelt, at politiet ikke har folk nok til at udføre vigtige opgaver. Heriblandt en effektiv landevejskontrol, hurtigere handlinger ved tyverier og indbrud, og overfald.

En, stort set, enig vognmandsbranche kræver mere, og bedre, kontrol. Men vi får en sludder for en sladder om, at nu vil man se på sagen og bevilge flere ressourcer. Men hvad hjælper det, når selv tungvogsbetjente bliver udkommanderet til andre opgaver? Ikke en pind. Den politiske slaphed er en stærkt medvirkende årsag til, at dem, der vil snyde, har alt for let spil. Endnu værre er det, at det sker på bekostning af seriøse, og hårdt kæmpende, danske vognmænd og chauffører.

Kommentar af Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk