Politisk uvidenhed om virkeligheden

Et folketingsflertal bestående af blå blok og Radikale præsenterer uvidende

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL bliver ikke særlig forbavset, FDL har de sidste 20 år været opmærksom på den manglende erhvervsforståelse hos venstre, når det omhandlet godstransport på gummihjul. Når Venstre som nu, præsenterer en total uvidenhed om hvordan hverdagen foregår, så forbavses FDL alligevel lidt.

Skal det sættes lidt groft op, så beskriver Kristian Pihl Lorentsen faktisk sin uvidenhed, hår han skriver han er bange for at pakkerne vil blive distribuere i lastbiler. Danske vognmænd benytter den type varevogn/lastbil som passer til vægt/volumen og det chaufføren kan ekspedere på en arbejdsdag i byzonen.

Så glem al skrækpropaganda, der kommer ikke til at kører flere lastbiler i byzonen en byens indbyggeres godsmængdebehov kræver. Det betyder derimod at alle de varevogne der i dag flyver under radaren skal godkendes til godstransport under ordnede forhold, nøjagtig som alle andre godstransporterende vognmænd i Danmark.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL kan kun opfordre transportminister Benny Engelbrecht til at stå fast, skrot 11 kg-reglen. Og til Kristian Pihl Lorentsen tag ned til Jens Ole Larsen i Slagelse, FDL er sikker på han gerne vil sætte Venstres transport-ordfører ind i hvor mange pakker en chauffør rentabelt kan nå at afleverer på en dag.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44