Skatteopkrævninger ved det rette navn TAK!

Lige så CO2 afgift TAK!

 

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL var på slotspladsen d. 4. april og Christian Jensen var på talerstolen med fuld opbakning til det initiativ Benny Nielsen (Fredsø)

tog og arrangerede protestmødet mod den af regeringspartierne SVM-tåbelige besluttede CO2 kilometer baserede afgift for lastbiler på 12 tons og derover.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL støtter også op om beslutningen på mødet: at nedsætte en komite som skul arbejde videre med projektet.

Den nedsatte komite har FDL`s opbagning til alle lovlige tiltag, som måtte besluttes og tages i brug mod den tåbelige formulerede CO2 afgift.

Vejskats komiteen arbejder med en skrap skrivelse til Folketinget, som i henhold til beslutningen fra Slotsplads mødet var næste skridt i sagen.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL kan kun anbefale SVM regeringen og resten af folketingets politikere, at tage sagen seriøs og alvorlig.

Danske vognmænd har brug for rene linjer, når den grønne omstilling skal gennemføres. CO2 udledning fra dieselmotorer er forbrugs realiteret, og der for skal alle dieselolie forbrugere betale den samme CO2 afgift pr. forbrugt liter dieselolie, alt andet er politisk manipulering.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL Olieklub så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44