Råddenskab og korruption styrer udviklingen:

En skændsel, vore politikere

ikke stopper social dumping

I betragtning af, hvor hårdt danske lønmodtagere er presset af virksomheder, som bruger underbetalt udlændinge, er det ubegribeligt, politikerne ikke lader handlekraft følge de mange fine ord. Christiansborg-politikerne taler og taler om bekæmpelse af social dumping, mens ingen gør noget ved problemet. Men de få, der tør tale flertallet, som eksempelvis Henning Hyllested, ikke kan få resten med.

Når nu politikerne ved, at der er tale om flere brancher, som kæmper for at overleve, er det en skændsel uden lige, at de samme politikere undskylder sig med, at der endnu er fundet penge, så man få den ulige, og meget unfair, konkurrence, stoppet. Er de ikke klar over, hvor mange penge staten går glip af? For at sige det lige ud, så fosser milliarderne ud af statskassen. Og flertallet lukker øjnene for kendsgerningerne.

Alle partier har meldt ud, at de er imod social dumping, så hvorfor kan de ikke finde pengene? Er det blot dårligt skuespil op til valget? Eller er der andre motiver hos bl.a. regeringspartierne, som gerne vil levere varen fra de villige sponsorer? For den del af erhvervslivet, der, mere eller mindre skjult, støtter politikerne, er slet ikke interesseret i en spærring for social dumping.

Se f.eks. ITD, der omfatter flere store virksomheder med postkasseselskaber og underbetalte chauffører. De betaler dyre lobbyister for at påvirke regeringen. Det samme gør speditørerne og DI Transport. Og de klarer sig kun fordi de uhindret fortsætter med deres fifleri, indirekte støttet af i hvert fald mange borgerlige partier, ikke mindst i Venstre, der har snavelen dybt nede i sponsorernes pengetanke.

Tilbage står en lang række af ubesvarede spørgsmål og mistanken over politikernes grove svigt. FDL har gentagne gange spurgt på Christiansborg. Hver gang har vi fået en sludder for en sladder, som man siger. Men det er også relevant at spørge, hvor 3F er henne? Det er jo deres medlemmer, der mister job til underbetalte udlændinge. Kun nole få politikere tør stå frem og sige deres mening.

Så hvad “dælen” nøler i for på Christiansborg? Kom dog i gang, træd i karakter, og vis, at i vil leve op til de fine ord. Det vil der være stemmer i, men de samme politikere, vil givetvis også miste en stor del af de klækkelig tilskud til deres valgkampagner. Derfor lever i nu i et land, hvor råddenskab og korruption, hånd i hånd med landsskadelige handlinger, styrer tingene.

Ufatteligt, at vi bliver ved med at finde os i den mildest talt grove, og unfair behandling.

 Kommentar af Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk