Transportminister før dagens møde i Bruxelles:

Vi skal have bremset

den sociale dumping

Transportminister Benny Engelbrecht og Transportudvalget sætter i dag fokus på Vejpakken og den grønne omstilling af transportområdet. Det sker ved et stort møde i Bruxelles, hvor man bl.a. skal drøfte de danske prioriteringer med repræsentanter fra EU-systemet. Så det bliver spændende, hvad man når frem til.

Vi skal bekæmpe social dumping på transportområdet, fastslår transportminister Benny Engelbrecht, og han siger, at Vejpakken et vigtigt redskab hertil. Desuden er Benny Engelbrecht meget optaget af en grøn omstilling af transportområdet, som er afgørende for, at regeringen kan nå sit nok lidt for ambitiøse klimamål.

Transportministeren ser derfor meget frem til, senere i dag at deltage under Transportudvalgets studietur til Bruxelles, hvor der fokuseres på Vejpakken og den grønne omstilling af transportområdet. Det sker ved et møde med bl.a. kommissær Violeta Bulc og Karima Delli, som er formand for Europa-Parlamentets Transportudvalg.

Det er vigtigt, at vi på tværs af partierne i Folketinget står sammen i kampen mod social dumping og i arbejdet for at sikre den grønne omstilling af transportområdet, siger transportminister Benny Engelbrecht. Derfor ser jeg meget frem til, at jeg i dagens løb skal drøfte de vigtige områder med mine danske kollegaer, når vi sammen tager dagsordenen op i EU.

Redaktion: Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk